Miksi valita Loiste Ultra-Sonic sähköhammasharja?

Ultra-Sonic eli ultra-aalto värähtelyteknologia tuo edistyksellisen ja hellävaraisen lopputuloksen hampaidenpesuun siinä missä perinteisellä hammasharjalla sekä tavallisella sähköhammasharjalla voi osa hampaidenväleistä sekä plakista jäädä harjan ulottumattomiin.

Erona tavallisen sähköhammasharjan noin 2500-5000 pyörimisliikkeeseen minuutissa verrattuna Loiste Ultra-Aalto sähköhammasharja tekee jopa 62 000 värähtelyliikettä harjauskerran aikana, varmistaen tehokkaan ja hellävaraisen plakin poiston myös takahampaista sekä ikenien ja hampaiden väleistä.

Perinteisellä hammasharjalla vastaava liikemäärä on vain noin 300 liikettä minuutissa. Ei siis ole ihme, että tutkimukset sekä hammashuollon ammattilaiset suosittelevat sähköhammasharjan käyttöä.

Ultra-Sonic hammasharjan värähtelynopeus aktivoi tehokkaasti myös hammastahnan ainesosia ienvälien puhdistuksessa, ilman niitä ärsyttävää hankausliikettä.

Loiste Ultra-Sonic sähköhammasharjassa on 5 erilaista ohjelma-asetusta, joista löydät omasi sinun suusi hyvinvoinnin ja terveyden hyväksi.

Hyvinvointi alkaa hyvästä suuhygieniasta

Hyvin hoidetun suuhygienian tuloksena suu ja hampaat näyttävät terveiltä ja hengitys on raikas. Tämän edellytyksenä hampaista ja ikenistä tulee huolehtia huolellisesti päivittäin.

Suuhygienialla on merkittävä vaikutuks ihmisen terveyteen, erityisesti vanhemmalla iällä ja riittämätön suun terveudestä huolehtiminen voi johtaa muun muassa erilaisiin hampaiden ja ikenien sairauksiin, juurihoitojen tarpeeseen, hampaiden heilumiseen ja poistamiseen sekä sen seurauksena hammasimplantien tai -proteesien tarpeeseen. 

Hyvä suuhygienia on tärkeää, kun haluat terveet hampaat ja ikenet. Sen lisäksi, että terveet hampaat saavat sinut näyttämään terveeltä ja hyvinvoivalta, ne vaikuttavat myös siihen, että voi syödä ja puhua kunnolla. Hyvä suuhygienia on tärkeää koko hyvinvoinnin kannalta.

Hammaspesun kultaisena sääntönä pidetään kahden minuutin harjausta aamuin ja illoin. Loiste Ultra-Sonic sähköhammasharjan älykkäät ohjelmat sekä 62 000 värähdysliikettä harjauskerran aikana auttavat sinua pitämään suun ja hampaat terveenä. Voit myös lisätä tilaukseesi vaihtoharjapalvelun, jolloin saat uudet harjapäät aina 2 kuukauden välein suoraan kotiisi.